tiistai 23. maaliskuuta 2010

Nicosia 23.3.2010

Oli hieno viikonloppureissu Ayia Napaan, vaikka koko kaupunki muistutti lähinnä aavekaupunkia. Yli puolet liikkeistä, ravintoloista, baareista yms. oli suljettuna näin turistikauden ulkopuolella. Hotellimme oli tietenkin sieltä halvimmasta päästä. Kävimme kuitenkin syömässä vallan mainiossa ravintolassa erinomaisen buffetillallisen. Hyvää ruokaa. Ilta ja yö menikin sitten juhliessa, eipä tullut juurikaan nukuttua :) Sunnuntaina suuntasimme rannalle ottamaan aurinkoa ja kävinpä jopa meressä uimassa. Oli oikein lämmintä vettä, ainakin lämpimämpää kuin Suomessa kesäisin. Ilma oli myös lämmin, ehkä noin 23 astetta. Takasin Nicosiaan tultiin illalla kahdeksan aikoihin ja siitä sitten aika suorilta painimaan nukkumatin kanssa.

Tänään on ollut myös todella lämmintä ja päivä menikin katolla loikoillessa ja tenttiin lukiessa. Toivottavasti ilmat jatkuvat tällaisina. Harmi vain, että Nicosia on täällä sisämaassa, uiminen olisi todella miellyttävää tällaisina päivinä.

Vähän meinaa olla ikävä kunnollista suomalaista ruokaa, täällä en ole hirveästi jaksanut kokkaamiseen panostaa, johtuen suurimmaksi osaksi keittiön surkeudesta. Trangia olisi kova sana :) Mutta kyllä tässä hengissä pysytään ainakin vielä.

Tahtoo jo lomalle, ei onneksi enää kuin kolme päivää ja niistäkin kaksi ovat vapaapäiviä. Malta kutsuu lauantaina, oli lentoyhtiökin jopa laskuttanut vihdoin ja viimein lentolipuista. Hetken jo luulin, että tulisi halpa reissu :)

Yritän uppia niitä kuvia joskus, kun saan aikaiseksi mennä johonkin nettikahvilaan, jossa internet myös toimisi kunnolla. Meillä täällä kämpillä tämä on aivan saa**nan hidas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti