sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Nicosia 25.4.2010

Niin ne viikot vierii ja loppu lähenee. Siis erasmusvaihdon loppu. Reilu kuukausi jäljellä ja sitten koittaa kivasti kotiinpaluu. Toivottavasti Suomessakin olisi jo vähän lämpimämpää silloin. Täällä kun on tottunut tuollaiseen +25 asteeseen eli lämmintä on kyllä ollut.

Välitentit menivät niin hyvin kuin uskoinkin, ei mitään pettymyksiä. Vielä kun saisi lopputentit hoidettua samalla tavalla. Kolme viikkoa olisi vielä luentoja jäljellä. Tämä viikonloppu kuluikin erään markkinointiprojektin parissa. Enempää tuollaisia suurempia projuja ei onneksi olekaan.

Ikävästi jää tänä vuonna opiskelijawappu väliin mikä harmittaa aika paljon, olisi ollut mukava viettää wappu normaalisti Suomessa Lotan, ystävien ja opiskelukaverien seurassa. Ehkäpä taas ensi vuonna.

Jäkiksen mm-kisat alkavat onneksi aika pian tulee taas jotain seurattavaa. Saapa nähdä millaiset mahdollisuudet kisojen seuraamiseen täältä löytyy. Netti-tv:tä on turha edes ajatella tämän saatanan hitaan nettiyhteyden vuoksi. Ainoana vaihtoehtona taitaa olla jokin sporttibaari. Olen tosin kuullut huhua jostain suuremmasta screenistä jollain julkisella paikalla. Saa nähdä.

Eipä kummempaa tällä kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti